Försäljningsvillkor

Köp
Vid beställning träffas avtal om köp först när Isakssons Gummifabrik bekräftat beställningen genom en e-postad beställningsbekräftelse. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.

Priser
I angivna priserna ingår moms. Vi förbehåller oss rätten att utan meddelande ändra priser om våra inköpspriser ändras eller om det förekommer ett skrivfel.

Betalning
Avgift för frakt och ev postförskott tillkommer. Vid vald förskottsbetalning skickas en faktura ut via e-post.

Frakt
Frakt tillkommer med 59 kronor inom Sverige.

Frakt till annat EU-land eller för fraktkostnader utanför EU, vänligen kontakta oss.

Leveranstid
För produkter som finns i lager är normal leveranstid 1-4 arbetsdagar (vardagar) efter det att vi har mottagit din beställning. I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre.

Ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Delad order
Skulle någon av artiklarna du beställt ha en avsevärd längre leveranstid än övriga artiklar kan vi i vissa fall dela din beställning. Som kund behöver du aldrig betala mer än den överenskomna ursprungliga frakten.

Avbeställning/Annullering
Kunden kan alltid avbeställa sin order utan extra debitering ända fram tills ordern är skickad. En avbeställning är inte möjlig efter att order har skickats. En avbeställning är ej giltig förrän vi har skickat ut en bekräftelse.

Ej uthämtat paket
Alla ordrar är bindande. Ej uthämtat paket (postförskott) debiteras med 300 kr för frakt tur och retur, hantering emballage och paketering.

Reklamation
Skulle någon produkt vara skadad eller saknas så skall du kontakta oss på info@isakssonsgummifabrik.com och uppge ditt namn, ordernummer samt beskriva problemet. Vi skickar ett svar med information om vad du skall göra.
Skador på emballaget anmälas direkt till Posten när du hämtar ditt paket.

Translate »