Sweband – Träningsband

Elasiska träningsband för en mångsidig och skonsam träning för hela kroppen. Perfekt till rehabilitering, yoga, pilates samt styrketräning. Kan användas för såväl hemmaträning som träning på gymmet.

Sweband är gummidukar med mycket hög rivhållfasthet och elasticitet, i tjockleksintervallet 0,15 – 0,25 mm. Standardlängd på dukar är 150-450 cm och standardbredd på 15cm. På förfrågan kan andra bredder och längder tillverkas.

Sweband Träningsband säljs i butiken i tre olika styrkenivåer med olika motstånd/tjocklek ; tunn (gul), medium (grön) och tjock (blå).

Sweband tillverkas och paketeras i Sverige. Är tillverkat av 100% naturgummi som är en förnyelsebar resurs och är biologiskt nedbrytbar. innehåller inga syntetiska eller oljebaserade material.

Träningsbanden går igenom en omfattande tvättningsprocess för att minimera latexproteiner.

I vår butik kan ni se våra lagerförda varor. Är ni i behov av större kvantitet så hör av er på mail eller via telefon. kontakta oss

Vid köp av träningsband medföljer instruktioner med övningar.

 

SWEBAND Tunn, Medium och Tjock 1,5m

SWEBAND Tunn Gul 4,5m

SWEBAND Medium Grön 4,5m

SWEBAND Tjock Blå 4,5m

Fördelar med träningsband är att de går att använda till många olika övningar, de har anpassningsbart motstånd, är enkla att ta med och har låg vikt. I varje förpackning skickar vi med i förslag på övningar med instruktioner.

Det som skiljer Sweband från andra tillverkares är dels att den är rivhållfast i alla led, och dels att den har extremt låg förekomst av latexproteiner. Att duken är rivhållfast i alla led innebär att hål eller revor stannar vid ursprungshålet istället för att förstöra duken. Det finns dukar från andra tillverkare som har minst lika bra hållfasthet i en ledd, men tack vare att fördelningen av latexbindningar sker i alla riktningar hos vår duk, så har vår duk bättre rivhållfasthet.

Vår gummiduk tillverkas av naturgummi, vi tillsätter endast beprövade och vältestade kemikalier i vår process, och vi tvättar därefter duken för att se till att vår produkt är säker. Detta leder till att duken har extremt låg förekomst av latexproteiner på ytan, vilket gör att vår gummiduk har betydligt lägre risk för att framkalla allergiska reaktioner än konkurrenters dukar.

Isakssons Gummifabrik AB

Org. nr: 556062-7217

VAT: SE556062721701

GDPR - Integritetspolicy

 

 

Adress: Ängalagsvägen 226

269 95 Båstad, Sweden

GLN: 735001320004

 

 

Translate »